Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Νίκη του κινήματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ

Παρέμβαση στο  Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην ενημέρωση Αναλυτών για την ΕΥΑΘ πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι το Συντονιστικό πολιτών και φορέων “SOSτε το νερό”.

Οι πολίτες και τα μέλη του Συντονιστικού που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, παρενέβησαν στην διαδικασία όπου μετέφεραν την αντίθεση της κοινωνίας στην ιδιωτικοποίηση του νερού και την πώληση της ΕΥΑΘ αλλά και το αίτημα πολιτών και Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος για την διενέργεια Δημοψηφίσματος. Η διαδικασία διεκόπη και το κίνημα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση πέτυχε μία ακόμη νίκη στην προσπάθεια του να μπλοκάρει την ιδιωτικοποίηση.

Κάθε μέρα που περνά η αντίθεση των πολιτών στην πώληση της ΕΥΑΘ καθημερινά μεγεθύνεται όπως και οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης που απαιτούν την διενέργεια δημοψηφίσματος ώστε οι πολίτες ελεύθερα να εκφράσουν την άποψή τους.

Το συντονιστικό πολιτών και φορέων "SOSτε το νερό” διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή λαϊκή συνέλευση την Τρίτη 11 Ιούνη, στις 19.30, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Το Συντονιστικό πολιτών και φορέων «SOSτε το ΝΕΡΟ!» θα συνεχίσει τον αγώνα γιατί
·       η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα!
·       το νερό είναι δημόσιο αγαθό, δεν δεχόμαστε την ιδιωτικοποίηση του!

ΟΛΟΙ μαζί θα τους σταματήσουμε. Σε αυτόν τον αγώνα ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και θα το δείξουμε!

Συντονιστικό πολιτών και φορέων  “SOSτε το νερό”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου