Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δηλώστε Εθελοντές του Νερού!

Μόλις 10 ημέρες απομένουν μέχρι τη μέρα του δημοψηφίσματος στις 18 Μαΐου. Καθώς το δημοψήφισμα δεν είναι θεσμικό, αλλά των ίδιων των πολιτών, πίσω από τις κάλπες θα βρισκόμαστε εμείς, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που δεν θέλουμε να πουληθεί το νερό μας.

Οι κάλπες δεν θα βρίσκονται μέσα στα εκλογικά τμήματα, αλλά έξω από τα εκλογικά κέντρα. Χρειάζεται λοιπόν η βοήθεια όλων ώστε ο κόσμος να μάθει για το δημοψήφισμα και πρώτα από όλα εκείνη τη μέρα να έρθει να ψηφίσει για το νερό του!!!

Και περισσότερο από όλα χρειαζόμαστε δηλώσεις εθελοντών που θα βρίσκονται εκείνη τη μέρα πίσω από τις κάλπες.




Μπορείτε να δηλώσετε τη διαθεσιμότητά σας στις εύχρηστες φόρμες που υπάρχουν στο blog http://sostetonero.blogspot.gr/p/blog-page_22.html και στην ιστοσελίδα μας http://sostetonero.gr/?page_id=338 ή και με ένα mail στο "SOSτε το Νερό": sostetonero@gmail.com.

2 σχόλια:

  1. Θέλω να ρωτήσω, τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα χρησιμοποιηθούν και με ποιον τρόπο; Δεδομένου ότι δεν είναι μια διαδικασία θεσμική πώς θα εκμεταλλευτείτε το αποτέλεσμα ώστε να ληφθεί υπόψιν από την Πολιτεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοψήφισμα είναι το μεγαλύτερο μέσο πίεσης που μπορούμε να ασκήσουμε. Μια Πολιτεία που δεν σέβεται τη βούληση των πολιτών δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται δημοκρατική

      Διαγραφή