Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

202.237 υπογραφές κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού στην Ελλάδα!

202.237 υπογραφές κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού στην Ελλάδα! Η πρωτοβουλία «Σταματήστε την ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα»,μετά την παράδοση των 189.000 υπογραφών τον Ιούνιο στις Βρυξέλλες, στον πρόεδρο του Euroworking group, Thomas Wiesser, συνέχισε την συλλογή υπογραφών με τελικό στόχο την παράδοση τους στον Γερμανό  υπουργό οικονομικών Β. Σόιμπλε.
Ο αρχιτέκτονας της λιτότητας στην Ελλάδα, ο δημιουργός των προγραμμάτων φτωχοποίησης, αρνήθηκε να παραλάβει τις υπογραφές- μήνυμα ότι το νερό είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα, επιβεβαιώνοντας   ουσιαστικά ότι για αυτόν  τα κέρδη και οι αριθμοί είναι  πάνω από τους ανθρώπους.
Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους γερμανούς αλληλέγγυους στον αγώνα μας. Λίγο μακρύτερα από το κοινοβούλιο και μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου, έστησαν την δική τους «παράδοση- παραλαβή» με ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Β.Σόιμπλε. Παράλληλα η εκδήλωση περιελάμβανε ελληνικά τραγούδια , ομιλίες, και έκλεισε με την «Ωδή στο Νερό» διασκευάζοντας την Ωδή στη Χαρά του Λ.Β.Μπετόβεν με στίχους που αναφέρονται στην Ελλάδα της κρίσης, των ιδιωτικοποιήσεων, της σκλαβωμένης Ελλάδας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου