Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Πρόσκληση για τους "Εθελοντές του Νερού"

Το συντονιστικό πολιτών και φορέων «SOSτε ΤΟ ΝΕΡΟ», οργανώνει στις 17-18 Μαΐου 2015, ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ στη Θεσσαλονίκη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης μας. Θεωρούμε ότι η επιτυχία της συνάντησης αυτής, θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα στον κοινό στόχο του διεθνούς κινήματος του Νερού, που είναι να αναγνωριστεί από τις Κυβερνήσεις η σημασία του δικαιώματος στο Νερό ως δημόσιου αγαθού και θεμελιώδους αξίας, για όλους τους πολίτες.

Εξ’ άλλου, ένα χρόνο μετά την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος για το Νερό, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα για μια πρώτη ανοιχτή και έντιμη συζήτηση των φορέων και πολιτών της Θεσσαλονίκης, σχετικά με τη διαχείριση του Νερού στην πόλη μας. Τι μοντέλο διαχείρισης, τελικά, θέλουμε;

Το συντονιστικό του «SOSτε ΤΟ ΝΕΡΟ» καλεί όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος σε συνάντηση των εθελοντών του Νερού στο χώρο έξω από το Δημαρχείο Θεσ/νίκης, τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ., για να προετοιμάσουμε και οργανώσουμε τη διεθνή συνάντηση των κινημάτων του Νερού. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, γιατί η υπόθεση του Νερού είναι υπόθεση όλων μας, γιατί «το Νερό είναι στο χέρι μας». Και γιατί, ένα δημοψήφισμα δεν είναι αρκετό, πρέπει να δούμε και την επόμενη μέρα.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6.30 μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου